Ferietur til Vestlandet i sommer?

Ålesund

Ålesund, flere ganger kåret til Norges vakreste by

Planlegger du ferietur til vestlandet i sommer?

Det går mot fellesferie å flere og flere nordmenn velger Norge som sin feriedestinasjon. Med sine verdenskjente fjorder og fjell blir vakre vestlandet ofte et naturlig valg. Har du bodd i en storby hele livet så har du ofte bare hørt på nyhetene om hvilke tilbud til norsk ferie som finnes der ute.

Definer hva du vil oppleve

Å feriere i Norge kan ofte bli en dyr affere. Prisnivået er som alle vet høyt og om en ikke planlegger nøye kan feriebudsjettet raskt gå på en smell.

Planlegg nøye på forhånd hva du vil oppleve, hvor du vil spise og hvordan du skal bo. (hotell, camping, hytter etc) Å legge en god plan for ferien vil alltid lønne seg økonomisk.

Her er noen tips til opplevelser på Vestlandet i sommer

Ta turen til Bergen med tog. Bergensbanen står på en eksklusiv liste som rangerer “verdens vakreste reiser med tog”, og er absolutt er godt alternativ om en vil ta turen til Bergen med tog.

Eget Munch Museum i Bergen?

Vell fremme i Bergen kan en besøke KODE Kunstmuseene  i Bergen som har fått en fast presentasjon av sin unike Edvard Munch samling.  Her kan du oppleve mesterverk av bla.  Edvard Munch, Nikolai Astrup, Pablo Picasso, Paul Klee og J. C. Dahl.

Norges vakreste by

I norges vakreste by Ålesund kan du bla. oppleve fantastisk jugendarkitektur, Ålesund akvarium, utsiktspunktet Fjellstua og ColorLine Stadion med sin “berømte statue”. Ålesund er kjent for sine mange gode fiskerestauranter og som hjem til norges beste fotballproff ; John Arne Riise.  Ved siden av å være en fantastisk fotballspiller er Riise en “fargeklatt” og en mediayndling som både på og utenfor fotballbanen alltid befinner seg i medias søkelys. I det siste er det John Arne Riise valg av ny sponsor som har vært i vinden.

 

0 kommentarer… add one

Legg igjen kommentar

Next Post:

facebook logoGoogle+ logotwitter logo