Golf som lidenskap

Golf som lidenskap

golf passion

Golf, llidenskap eller galskap?

Mange av oss er ganske ekta på golf,mens andre i gjen er opptatt av jakt eller gjerne begge deler.

Både jakt og golf gir en ypperlig anledning til å koble av fra hverdagens stress og mas,dyrke godt vennskap og i tillegg ta del i flotte naturopplevelser.

Jakten har sin egen spenning ,mens golfen definitivt også har sin. Det er like spennende hver dag før første utslag .» I dag har vi hvirkelig følelsen av det skal gå bra «. Dette er en vanlig tankegang før golfrunden. For de fleste av oss som har et ganske ustabilt spill ,er det dog umulig på forhånd å ha en kvalifisert mening hvorvidt runden skal bli bra eller ei. Denne spenningen er nok en av flere grunner til at golf absolutt aldri blir kjedelig.

Dersom man mislykkes med noe man forsøker seg på ,så er det ganske vanlig at man legger den aktiviteten på hylla for en periode. For mange av oss golfere er det imidlertid ikke slik når det kommer til golfspilling. Desto dårligere man har spilt,desto fortere vil man ut på banen igjen for å bevise for seg selv og andre at så dårlig er man egentlig ikke. På den annen side så er det dessverre ikke slik at en god runde blir etterfulgt av en ny god runde.

Når man endelig føler at svingen sitter og golf ikke er så vanskelig likevel,blir man fort satt på plass.Så enklt er det ikke.  I golf blir man aldri utlært og bra er vel det.

Golfens spesielle handicapsystem bidrar også til golfens spenning . På den måten er hver eneste runde en konkurranse med seg selv i tillegg til at man kan konkurrere med de man spiller sammen med ,uavhengig av alder og spillestyrke. Dersom man legger inn noen mindre penger som premiering f.eks pr. vunnet hull i tlllegg stiger spenningen. Mans kal imidlertid ikke behøve å låne penger for å delta i denne aktiviteten. Golf er og forblir en rimelig sport også i sammenlikning ned andre aktiviteter. Den helsemessige gevinst er også uomtvistelig.

God runde.

 

0 kommentarer… add one

Legg igjen kommentar

Next Post:

Previous Post:

facebook logoGoogle+ logotwitter logo