Julehandel på kreditt

julehandel på kredittJulen nærmer seg med stormskritt og næringslivet har allerede funnet frem nisser og julelys. I den moderne vestlige verden kan en vell si at julen først og fremst er en “høytid” for varehandelen.

Julehandel med kredittkort

Det er viktig å tenke seg godt om før en tar julehandelen på kreditt.  Det er mange som våkner opp til en skikkelig “blåmandag” i januar når kredittkortregningene kommer. Forbrukerombudet er spesiellt bekymret for unge voksnes stadig økende bruk av kreditt i forbindelse med julehandelen. Vanligvis koster ikke bruk av kredittkort noe ekstra så lenge en betaler all kreditt ned med det samme. Gjør en ikke det begynner rentene og løpe.

Kredittkortrenter

Sjekk alltid effektiv rente på kredittkortene du benytter. Det finnes svært mange tilbydere av kreditt og rentene varierer veldig. Det lønner seg derfor å tråle kredittkortmarkedet for best mulig tilbud. Rentebetingelsene er da selvfølgelig det viktigste, men se også på evt. årsavgifter og gebyr ved bruk. Mange kredittkortselskaper tar gebyrer ved for eksempel uttak av kontanter.

 

 

0 kommentarer… add one

Legg igjen kommentar

Next Post:

Previous Post:

facebook logoGoogle+ logotwitter logo