Prisinfo

Prisinformasjon

Hver enkelt lånegiver (bank) har sin egen prismodell. Prisene vil variere mellom bankene og fra kunde til kunde. Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-

På denne websiden finner du linker til banker som tilbyr forbrukslån og til formidlere av forbruklån (finansagenter)  I sammenheng med linkene vil du finne de betingelsene som tilbyder og formidler oppgir i sin egen annonsering og som de setter som krav for å linke direkte til deres søknadsskjema i såkalte affiliate program. De komplette betingelsene for det spesifikke lånet du evt måtte søke på bankens eller låneformidler webside finner du nettopp hos banken eller låneformidlerense webside.

Når det sendes en søknad om lån inn via en av linkene på denne siden er det banken som foretar en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden direkte  og/eller  agenten og andre kilder legges til grunn. Voluntas.no er ikke finansagent. Vi gjør oppmerksom på at eier av dette nettstedet, mottar affiliate provisjon fra bankene på bakgrunn av innsendte og/eller innvilgede søknader som stammer fra klikk direkte til bankens eller finansagents  søknadskjema for forbrukslån.

 

 

facebook logoGoogle+ logotwitter logo