Låne Penger?

Låne penger inntil 500.000 kroner uten sikkerhet

låne penger

Å låne penger er ofte mye enklere enn du tror. Det tar deg bare ett minutt å fylle ut lånegivers  søknadsskjema, og søknaden er helt uforpliktende.

Det er helt GRATIS og uforpliktende å søke lån.  Med et forbrukslån kan du låne inntil 500.000 uten sikkerhet. Det er selvfølgelig het GRATIS og uforpliktende å sende inn lånesøknad og få den behandlet i inntil x antall av lånegivende banker. Du kan få inntil 15 års nedbetalingstid. Bruk pengene til hva du vil. Hurtig svar på din søknad.

Behandling i mange banker samtidig.

Få din lånesøknad vurdert i mange banker samtidig.  Formidlere av forbruksån representerer som regel mange låneinstitusjoner og vil med det øke dine sjanser betydelig både for å få ditt lån innvilget og til en konkuransedyktige betingelser. Du vil få tilbud fra flere banker og kan i ro og mak vurdere tilbudene opp imot hverandre og gjøre ditt valg.

Kredittkort

Penger i reserve når du trenger det med fleksibel kontokreditt fra våre samarbeidende banker. For lavere beløp vil kanskje et kredittkort være den beste løsningen. Om ditt beløp skulle bli innvilget lavere enn det du søker vil en av våre kundebehandlere ta kontakt med deg og forhøre seg om hvilke løsning du eventuelt ønsker. Det er det samme søknadskjema både for forbrukslån og kredittkort.

Låneforsikring

Instutisjonenes låne forsikring er en utvidet gjeldsforsikring tilknyttet ditt forbrukslån. Også andre banker tilbyr lignende forsikring på sine låneprodukt. Avhengig av hvilken bank som innvilger ditt lån vil du få tilsendt informasjon om mulig låneforsikring for det produktet du eventuelt velger. Ingen ting skjer automatisk med hensyn til forsikring når en søker om å låne penger. På samme måte som med selve lånekontrakten er det du som bestemmer, og ingenting skjer før du har signert en evt. avtale om låneforsikring.

Låne penger til refinansiering

Ved å samle alle dine smålån og kreditter i ett og samme lån, kan en oppnå bedre betingelser, og et vesentlig lavere beløp å betale pr. måned. Det er helt uforpliktende og innhente tilbud om mulig refinansiering av dine forbrukslån. Det er som regel det samme låneskjema både for refinansieringslån og nye lån. Sjekk lånegivers webside. Om du skal bruke lånet til å refinansiere andre lån oppgir du dette i lånesøknadsskjemaet om der er egne felt for det. Fyll ut søknaden etter beste evne. Om det er noe som mangler som må være med vil vanligvis en av lånegivers eller låneformidlers konsulenter ta kontakt med deg, enter pr. telefon, sms, eller pr. epost.

 

 

facebook logoGoogle+ logotwitter logo