Refinansiering av flere smålån

refinansiering

Å samle tidligere smålån i ett og større lån vil gi deg lavere månedlige beløp å betale, og bedre betingelser totalt.

Trenger du mer lån, eller har du behov for refinansiering av smålån

Refinansiering av dine kreditter. Linkene på denne siden går til representanter for de største aktørene innen forbruksfinansiering. Det er en fordel for deg å kunne fylle ut en eller flere søknader om lån refinansiering, og motta flere tilbud fra de største bankene som tilbyr lånefinans uten sikkerhet. Det gjør din hverdag lettere å få samlet dyrere kredittlån og kunne få en bedre privatøkonomi.

Ved en refinansiering der en samler alle sine smålån og kreditter i ett og samme lån, kan en oppnå bedre betingelser.  Det medfører  vesentlig lavere beløp å betale pr. måned. Det er bare å klikke seg inn på ett eller flere av søknadsskjemaene i listen og fylle ut søknaden. Når din søknad eventuellt innvilges er det enkelt å innfri andre laan og kredittkort med ditt nye og rimeligere forbrukslån.

Med flere banker som konkurrerer om deg som kunde

Om du har lån hos noen av låneinstitusjonene denne nettsiden linker til (eller andre) fra før, feks. , så kan de som oftes refinansiere ditt lån i en å samme prosess. Benytt anledningen til å få ryddet opp i økonomien ved å refinansiere og slå sammen gamle lån og kreditter. Det er enkelt å få orden på dyre forbrukslån og kredittlån ved søke refinansiering. Ved å samle dyre privatlån og kreditter kan en oppnå betydelig lavere beløp pr måned.

Sjekk vår lånekalkulator for hvor mye et lån kan koste deg pr. måned – Kalkulatoren er retningivende for hva månedlig beløp vil bli. Velg lånebeløp og nedbetalingstid med pil-knappene eller skriv inn det beløpet og antall år du ønsker. Estimert månedlig beløp ved eksempelrente vises da fortløpende.

 

facebook logoGoogle+ logotwitter logo