Refinansiering av flere smålån

refinansiering

Å samle tidligere smålån i ett og større lån vil gi deg lavere månedlige beløp å betale, og bedre betingelser totalt.

Trenger du mer lån, eller har du behov for å refinansiere smålån

Vi representerer de største aktørene innen forbruksfinansiering. Det er en fordel for deg å kunne fylle ut en søknad om lån refinansiering, og motta flere tilbud fra de største bankene som tilbyr lånefinans uten sikkerhet. Det gjør din hverdag lettere å få samlet dyrere kredittlån og kunne få en bedre privatøkonomi.

Ved en refinansiering der en samler alle sine smålån og kreditter i ett og samme lån, kan en oppnå bedre betingelser.  Det medfører  vesentlig lavere beløp å betale pr. måned. Det er bare å klikke seg inn på vårt søknadskjeme fylle ut søknaden, så ordner vi resten. Når din søknad eventuellt innvilges er det enkelt å innfri andre laan og kredittkort med ditt nye og rimeligere forbrukslån.

Med hele 8 banker som konkurrerer om deg som kunde

Om du har lån hos noen av låneinstitusjonene vi formidler lån gjennom (eller andre) fra før, feks. , så kan vi refinansiere ditt lån i en å samme prosess. Benytt anledningen til å få ryddet opp i økonomien ved å refinansiere og slå sammen gamle lån og kreditter. Det er enkelt å få orden på dyre forbrukslån og kredittlån ved søke refinansiering. Ved å samle dyre privatlån og kreditter kan en oppnå betydelig lavere beløp pr måned.

Sjekk vår lånekalkulator for hvor mye et lån kan koste deg pr. måned – Velg lånebeløp og nedbetalingstid med pil-knappene eller skriv inn det beløpet og antall år du ønsker. Estimert månedlig beløp ved vår laveste rente vises da fortløpende.

Ta gjerne kontakt med oss for hjelp vedr. refinansiering av lån: VOLUNTAS FINANS – epost: kundeservice@voluntas.no

facebook logoGoogle+ logotwitter logo