Privatlån

Privatlån opptil 500 000 kr fra 6,99% hos utvalgte tilbydere

privatlånÅ låne penger til forbruk er en privatsak. Det stilles ikke spørsmål om hva du skal bruke pengene til. Det bestemmer du selv.  Alle henvendelser til lånegivende banker og finansformidlere blir iflg. gitte retningslinjer selvfølgelig behandlet konfidensielt. Privatlån er ofte en annen betegnelser på det som vanligvis kalles forbrukslån eller lån uten sikkerhet.

Voluntas.no er en av Norges eldste websider med informasjon om forbrukslån og  forbruksfinansiering genrellt.  Voluntas.no er et uavhengig nettsted med informasjon om forbrukslån.

Ønsker du å låne til forbruk kan du følge en av linkene på denne siden og gå direkte til lånegiver eller finansagent som formidler lån. Klikk her for mer info om  forbrukslån. Alle søknader formidles via samme søknadsskjema og det tar ikke lang tid hverken å fylle ut skjema eller å få en tilbakemelding på din søknad. Hurtig utbetaling av lånet.

  • Privatlån inntil  500 000 kroner
  • Rente fra 6,99%
  • Tilbud fra mange  forskjellige lånetilbydere

Har du mange små privatlån fra før kan det kanskje lønne seg og samle disse til ett større forbrukslån. Du vil da oppnå bedre betingelser og et betydelig lavere terminbeløp pr måned og betale. Les mer om fordeler med refinansiering av kredittlån og smålån.

Lovtekst: Eff.rente 14,9%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 950kr, totalt: 90.676kr.‎

 

 

 

facebook logoGoogle+ logotwitter logo