Kredittkort

Kreditt kort og godt inntil 75.000

kredittkortNB! Ofte er kredittkort en mindre gunstig løsning i konkuranse med andre lån. Ordinære forbrukslånalternativer er oftest en bedre og rimeligere løsning er kredittkort.

Med kredittkort kan du typisk få låne fra kr 5.000 til 75.000 til hva du vil. Oppussing, feriereiser, eller et godt tilbud du vil slå til på. Kredittkort er ofte lettere å få enn andre forbrukerlån og har oftest høyere kostnad. Trenger du mer enn 75.000 i kreditt kan du søke om vanlig forbrukslån. Det er det som oftest samme søknadsskjemaet som benyttes hos tilbyder.

Fordeler med kredittkort

Med et kredittkort kan du ta ut penger i alle landets minibanker. Og i butikker med Bank Axept terminal (gebyrfritt) når det passer deg. Det vil si det fleste butikker som tillater uttak av kontanter.

Spesielt tilrettelagt for søkere fra 18 år!

I motsetning til de fleste andre forbrukslån, behøver du ikke å ha fylt 20 år for å kunne søke om kredittkort, men 18 år. Du kan selvfølgelig søke selv om du ikke lenger befinner deg i tyveårsalderen. Det finnes kreditkort med tilpassede egenskaper og betingelser for forskjellige aldersgrupper.

Hvordan fungerer søkeprosessen?

Noen dager etter at lånet er innvilget, får du tilsagnsbrev og gjeldsbrev sendt hjem til deg.

Du skriver under på gjeldsbrevet og returnerer det  sammen med kopi av gyldig legitimasjon. Og kopi av siste lønnsslipp. Du har pengene på din bankkonto innen 2-3 arbeidsdager, etter at lånegiver har mottatt dokumentene i retur.

Fleksibel nedbetaling

Har du kredittkort kan du også dele opp nedbetalingen. Finnes en oversikt på månedlig faktura som forteller deg hva minimumsbeløpet som må betales er. Du kan ofte også ha en til to betalingsfrie terminer i året. På denne måten kan du tilpasse avbetalingene til privatøkonomien. Velg for eksempel jule måneden desember og sommerferiemåneden som betalingsfrie måneder.

 

facebook logoGoogle+ logotwitter logo