Refinansiere flere smålån og kreditter – Spar penger!

Så mye kan du spare på å refinansiere dine smålån og kreditter?

refinansiere forbrukslånHer skal vi prøve å gi deg en oversikt med eksempler på hva du kan spare på å refinansiere forbrukslån, smålån og kreditter i ett og samme lån. Du vil da oppnå betydelig innsparing både på lang og kort sikt. Totalinnbetaling om en bruker hele nedbetalingstiden før lånet er betalt vil bli mye lavere. Og du vil merke det umiddelbart på det månedlige terminbeløpet. Det vil bli lavere.

Eksempel på reduksjon av kostnader ved refinans

Dine forbrukslån og kredittkort gjeld i dag

(eksempel)
[ws_table id=”1″]

Eksempelet i tabellen over viser en typisk situasjon for en kunde som vil dra fordeler av å samle eksisterende lån i ett rimeligere låneforhold. Lånekunden har i eksempelet 2 kredittkort og 2 forbrukslån begge med forskjellig rente. Nedbetalingstid for kredittkortlånene er ikke oppgitt. Månedlig beløp som fremgår i eksempelet er et estimert tall på det som ofte er minimumsbeløp en må innbetale på løpende rente for kredittkort.

 Med et nytt lån fra alternativ lånetilbyder

[ws_table id=”2″]
* Eksempelet over viser hva du kan spare pr. mnd ved innvilgelse av lån med lav eksempelrente på 7,9% nom

 Bruk lånekalkulatoren øverst til høyre og prøv deg fram med beløp som er aktuelle for deg. Du vil se at selv om du ikke skulle få innvilget lånet med laveste rente vil innsparingene være vesentlige. Benytt muligheten til å låne litt ekstra ved refinansiering av dine låneforhold. Husk at som regel er nedbetalingstiden på dine eksisterende lån enda kortere enn det som vi har oppgitt i eksempelet over. Derfor vil ofte innsparingen du får ved refinansiering være enda høyere.
Lovtekst: Eff.rente 14,9%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 950kr, totalt: 90.676kr.‎

facebook logoGoogle+ logotwitter logo