Lendo formidler av forbrukslån

lendo_xtraHos Lendo kan du sende inn Én lånesøknad og får  lånetilbud  fra flere konkurrerende banker.

De er egentlig ganske så smart Lendo.no formidler din søknad om forbrukslån til flere banker. Behandlingen er selfølgelig gratis. Flere  banker vi så konkurrere om å gi deg det mest fordelaktige lånet. Det er selvsagt også helt uforpliktende å søke lån.

Sikkert — Lendo bruker samme sikkerhetsløsninger som verdens ledende banker og vi er fullt sertifisert av Norton VeriSign.

Enkelt — Det er enkelt å søke. Når søknaden om forbrukslån er sendt, får du raskt svar fra bankene, og kan sammenligne lånetilbudene i fred og ro. Som regel får du svar samme dag.

Lendo

Lendo er Norges ledende låneformidler, er eid av FINN.no og inngår i Schibstedkonsernet, et av Nordens største mediekonsern med over 7 700 medarbeidere. Lendo har vært på det norske markedet siden 2012 og har hovedkontor i Oslo.

Bankene gir gjerne forskjellige vilkår til forskjellige kunder. Hvilken bank som passer deg og din lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. På Lendo får du en oversikt over alle de tilbud som bankene kan tilby deg og det er du som velger hvilket lån du vil ha.

Lendo formidler usikrede lån mellom 5000 kr til 400.000 kr, også kjent som forbrukslån.

Kostnadsfritt

Når du søker gjennom Lendo, blir søknaden din vurdert av bankene på akkurat samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og Lendo tar ingen betaling av deg som kunde.

facebook logoGoogle+ logotwitter logo