Opplev fantastiske Thailand

Thailand har etterhvert blitt en yndet feriedestinasjon for solhungrige nordmenn. Landet nyter godt av et varmt klima året rundt, og er spesielt solrikt i vinterhalvåret på den nordlige halvkule. Dette betyr at Thailand egner seg godt som feriested i månedene oktober-april, perioden når andre feriefavoritter som Spania og Hellas er for kalde for en real Sydenferie. De fleste turister unngår Thailand i perioden juni-september, da regntiden gir til tider store mengder nedbør i disse månedene.

Idyllisk øy ved Krabi

Idyllisk strand ved Krabi

Flybillettprisene til Bangkok, Thailands hovedstad, blir stadig billigere fra Oslo som følge av økt konkurranse på ruten.

Qatar Airways' Dreamliner - business class,

Qatar Airways’ Dreamliner – business class

Per i dag flyr Thai Airways og Norwegian direkteruter Oslo-Bangkok, men Qatar Airways har nylig startet opp sin rute med den splitter nye Boeing Dreamliner der de reisende drar fra Oslo med flybytte i Doha, Qatar. Et raskt søk på Skyscanner.no viser at man bortsett fra høytider kan få økonomibilletter fra ca 4000,- kr tur/retur, og om man vil oppleve luksus i luften – business class med Qatar Airways til ca 13 000,- tur/retur.

Storbyferie, avslapning, bading, sol, party og opplevelser – Thailand har alt. I Bangkok kan du oppleve det vrimlende storbylivet en asiatisk storby har å tilby, i Phuket er det sol, bading og fest for ung og gammel og i Krabi kan du nyte rolige og late dager med strandliv og leie en kajakk og utforske øyene rundt.

Bangkok - en by som aldri sover

Bangkok – en by som aldri sover

Prisnivået i Thailand er svært lavt, og en person kan spise seg mett på en grei restaurant for 50 kr. Hotell og eventuelt leie av hus/leilighet er også rimelig i store deler av selv de mest populære turistområdene. Thailands popularitet som turistland vil trolig bare øke de kommende årene, med dalende priser på flybilletter, sol og varme hele året og et  rimelig prisnivå for kuldeleie nordmenn.

 

 

0 kommentarer… add one

Legg igjen kommentar

Next Post:

Previous Post:

facebook logoGoogle+ logotwitter logo