Lån penger idag!

Lån penger til det du vil, når du vil

Finn en leverandør i listen til høyre og fyll ut søknadsskjemaet nå og du får ditt første lånesvar innen kort tid. Søker du hos flere lånetilbydere øker sjansen for å få lån innvilget, og en kan sammenligne tilbud. Å søke er gratis og helt uforpliktende for deg som kunde.

Med et forbrukslån  kan små og store drømmer bli virkelighet. Lån penger idag.  Et forbrukslån lar deg enkelt, raskt og trygt finansiere det du trenger, når du trenger det.

lån penger

Unn deg og din familie en lenge etterlengtet ferietur

Realiser dine drømmer idag!

Hva er et forbrukslån?  Det er et lån som du ikke trenger å forklare til noen hva du skal bruke det til. Dvs. at du kan bruke det til akkurat det du vil, og når du vil. Det blir ikke foretatt noen vurdering av evt objektet du ønsker å kjøpe.

Kanskje det er på tide med en etterlengtet ferietur? Du kan bruke våre lån som billån, mclån, båtlån, oppussingslån etc. eller ferielån, for å endelig ta en velfortjent ferie. Du bestemmer!

Med mulighet for inntil hele 15 års nedbetalingstid, (ingen gebyrer om du betaler ned raskere), vil et lån uten sikkerhet gi deg fleksibilitet og en lav månedlig sum å betale for å kunne realisere dine drømmer i dag.

Sjekk vår lånekalkulator for prisinformasjon og hvor mye et lån kan koste deg pr. måned. Viser eksempelbeløp ved valgt rente.

Penger underveis

Mange har “penger underveis”. Det kan være seg forsinket lønn, feriepenger som ikke helt passer med planlagt ferie. Du er ansvarlig for din egen økonomi. Hvorfor utsette innkjøp eller feriereiser som du vet du har råd til? Lån penger idag og realiser dine planer nå. Ikke utsette planene. Ingen vet hva morgendagen bringer.

Uforutsette utgifter

I media gis det ofte et inntrykk av at forbrukslån primært brukes til luksus og ferier. At det i hovedsak brukes til utlegg og utgifter som strengt tatt ikke er nødvendig. Dette stemmer ikke helt med virkeligheten. Når en søker lån trenger en selvfølgelig ikke å fortelle hva lånet skal brukes til. Men mange gjør det allikevel.  Det som går igjen er historier om uforutsette utgifter til tannbehandling, vaskemaskiner og andre nødvendige hvitevarer som plutselig takker for seg. Om en ikke har oppsparte midler vil et utlegg på 5-10.000 kroner som plutselig melder seg være uoverkommelig for mange. Et lite kortsiktig lån der en kan dele opp betalingen over en lengre periode vil da være en god løsning. Har en ikke familie eller venner å låne penger fra vil det for mange være den eneste løsningen.

facebook logoGoogle+ logotwitter logo